DIN HISTORIE ER OGSÅ MIN // OQALUTTUAATIGUT 

En musisk forestilling om at bryde tavsheden mellem generationerne.

Mød Grønlands førende  rapper og skuespiller Josef Tarrak og skuespiller Else Danielsen i en rørende, varm, sjov og stærk forestilling om mødet mellem den unge mand og den ældre kvinde.

Det er en musisk oplevelse fyldt med rap, poetry og tekst, i en spændende scenografi fyldt af både nutid og datid. En forestilling der handler om den unges liv og drømme, og at ønske sig mere, at være global og at ville forstå sig selv , sin krop og sin verden. Og om den ældre kvindes kamp for at give slip på sin historie og komme videre i livet. Om hendes barndom med danske skoler i Grønland, om en barndom der bærer på både koloni overgreb, kærlighed, natur og musik..

Forestillingen handler om tabuerne, som skal siges og ned brydes for at ungdommen kan komme videre og forstå sig selv og deres liv og land. Gennem samtalen, fortællingerne, smerten og glæden kommer den unge mand og den gamle kvinde til større forståelse for hinanden og for det liv de skal finde sammen fremover. 

”En perle. … et stærkt og varmt ”lys”… den kræver og gør, at man slår lyttelapperne ud for det vigtige der er på spil ..”

Kirsten Dahl, Teateravisen

”liv, inderlighed og troværdighed …

… velfungerende og tankevækkende iscenesættelse ..”

★★★★ – Trine Wøldiche, Iscene

”Det er relevant og vedkommende scenekunst om fortidens fejltagelser og mishandling ..”

★★★★★ – Ambjørn Happy, Kulturnyt Aarhus

Credits
Skuespillere & Sangere
Instruktør
Lysdesign
Lyddesign
Rap tekster
Scenografi
Tekster
Produktion


Josef Tarrak & Else Danielsen
Hanne Trap Friis
Naleraq Eugenius
Hans-Ole Amossen
Josef Tarrak
Paarma Brandt
De involverede
Teater freezeProduction & Naleraq Lights